Şerefsiz’e 1 yıl 2 ay 17 gün

Hentbol Kadınlar 2.Ligi ma.ında hakeme tribünden “şerefsizler” diye bağıran taraftara 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası verildi.

Sonkaleizmir.com gazetesinden Mustafa Akbaş’ın özel haberine göre tribünden “şerefsizler” diye bağıran taraftara 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası verildi. Ancak sanığın sabıkası bulunmaması nedeniyle ‘hükmün açıklanmasının geri bırakılması’ kararlaştırıldı. Küfürbaz taraftar, 1 yıl süreyle de spor müsabakalarını seyirden men edildi.

Haberde;

“Antalya 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nin aldığı karara konu olay, 13 Mart 2017 tarihinde Antalya Meltem’deki 10 bin kişilik çok amaçlı spor salonunda yaşandı. Türkiye Kadın Hentbol 2. Ligi’nde Antalya Gazi Gençlik ve Spor Kulübü ile Sarayköy Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Maçın 23’ncü dakikasında tribünlerdeki bir taraftar, verdiği karar sonrası hakem Ahmet Kaya’ya dönerek, “Nedir bu sizden çektiğimiz, her deplasmanda aynı şey, şerefsizler” diye bağırdı. Hakem Kaya ile taraftar arasındaki gerginlik o an sona erdirildi. Ancak daha sonra, gururu incinen hakem Kaya, isminin M.D. olduğu öğrenilen taraftar hakkında hakaret davası açtı. Yaklaşık 2 yıl 7 ay süren dava önceki gün sonuçlandı” diye belirtildi.

Haberi okumak için tıklayınız

Bakmadan Geçme