Serkan İnci: “Takımımız genç ve maç eksiği bulunan bir takım”

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 3.haftası sonucunda ligde ki ilk galibiyetini elde eden Üsküdar Belediyespor’da Başantrenör Serkan İnci, değerlendirmelerde bulundu.

CEMAL GÖRKEM ERİM/HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi 3.hafta maçında Rize Pazarspor’u 23-45 mağlup eden Üsküdar Belediyesi, ilk galibiyetini elde etti.

Üsküdar Belediyesi SK’da başantrenör Serkan İnci yapmış olduğu açıklamada; “Sezona zorluk düzeyi yüksek olan iki maçla başladık ve bu maçlarda eksiklerimizi görüp değerlendirme fırsatı bulduk. Takımımız genç ve maç eksiği bulunan bir takım ve maç yaptıkça daha iyi işler yapacağımızın bilincinde olan, yetenekli oyuncularımız ile ileri ki maçlarda çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum. Oynamış olduğumuz Pazarspor maçını takım olarak çok önemseyerek çıkmıştık. Maç kazanma alışkanlığını bu maç ile birlikte yakalayacağımıza inandık. Sporcularımızı maçın başından sonuna kadar aynı ciddiyetle oynamaları ve oyun disiplininden kopmamaları sonraki maçlarımız için önemliydi ve bunu başardılar. Daha iyi işler yapacaklarına inancımız tam olan oyuncularımızın göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teknik ekip olarak teşekkür ederiz” dedi.

Üsküdar Belediyesi, gelecek hafta Yenimahalle Belediyesi SK’yı konuk edecek. Zorlu müsabakada İstanbul temsilcisi galibiyet peşinde olacak.

Bakmadan Geçme