Şimdi destek zamanı!

EHF’nin fotoğraf yarışmasının ilk finalistleri belli oldu. Kazanan hentbolseverlerin oylarıyla belirlenecek. Seçilenler arasında bizden de biri var…

Avrupa Hentbol Federasyonu’nun (EHF) Şampiyonlar Liginde mücadele eden takımları destekleyen hentbolseverler için başlattığı yarışmanın ilk finalistleri belli oldu.

#ChampionsLeagueisback konu başlığıyla Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden paylaşılan fotoğraflardan beş tanesi EHF tarafından seçilerek Facebook’da hentbolseverlerin beğenisine sunuldu.

Hentbolseverler Çarşamba akşamına kadar en beğendikleri fotoğrafı Facebook üzerinden beğenecek. En çok beğeniyi alan fotoğrafın sahibi VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nin yeni maç topunun sahibi olacak. 

Seçilenler arasında Türkiye’den de bir fotoğraf var. Türkiye’nin şampiyonlar ligindeki temsilcisi Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı’nın bir taraftarının fotoğrafı. Hentbolhaber.net olarak sizi Ayşenur Afyon’un aşağıdaki fotoğrafını beğenmeye çağırıyoruz.

Beğeninizi iletmek için Facebook’da EHF Champions League sayfasındaki gönderiye buradan ulaşabilirsiniz ya da arama çubuğuna şu adresi yazarak sayfaya ulaşabilirsiniz: 
https://www.facebook.com/ehf.champions.league/posts/10152526013843666

Haber

Bakmadan Geçme