Son Yarı Finalist Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Karaçayır Spor Salonunda oynanan günün son maçında rakibi Görele Belediyespor'u 33-22'lik skorla yenen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediye Spor'un rakibi oldu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda Karaçayır Spor Salonunda oynanan günün son maçında rakibi Görele Belediyespor’u 33-22’lik skorla yenen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediye Spor’un rakibi oldu.

Maçın ilk yarısını 15-11 önde bitiren Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübünün oyuncusu Esma Adrar maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Maç sonunda Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübünün antrenörü Kıvanç Özcan, hentbolhaber.net’e galibiyeti değerlendirdi. Kıvanç’ın açıklamaları şu şekilde: “Türkiye kupası maçlarına iyi bir başlangıç yaptık. Karşılaşmada iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Umarım yarı final maçında da aynı hentbolu ortaya koyabiliriz. Görele Belediyesini tebrik ederim.”

Maçın en skorer ismi Görele Belediyesi Spor Kulübünden kaydettiği 12 sayı ile PERİHAN TOPALOĞLU ACAR oldu. Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübünden ise 7 sayı ile DİĞDEM HOŞGÖR  takımının en skorer ismi olarak kayıtlara geçti.

 

Bakmadan Geçme