Süper Gençlerde olmaz demeyin! Ya olursa?

Erkekler Süper Ligi 3.Bölüm müsabakaları Bursa’da sorunlu başladı.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Gençler Ligi 3.Bölüm müsabakaları Bursa’da 6-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 

Oynanan müsabakalarda çekişme üst seviyede olurken, oyuncuların sağlığı ise tehlikede. Müsabakalara ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi SK’nın, salonunu tahsis etmesine rağmen, salonda ambulans bulundurmaması, salonda yaşanacak tehlikeli bir sağlık probleminde nasıl müdahale edileceğini konusunda soru işaretleri oluşturuyor.

Bundan önce oynanan 1.ve 2. bölüm müsabakalarında da (Ankara, Antalya) salonda ambulans bulunmadığı belirtilirken, Antalya’da yaşanan bir sakatlık olayında 35 dakika ambulans beklenmişti. 

Konu ile alakalı olarak Göztepe Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sporcu sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Durmaz, paylaşımında şunları yazdı: “Hentbol:  3 turnuvadır ambulans getirtilmeden oynatılan süper gençler müsabakaları Sporcuya verilen değer yerlerde. İzmir’e gelince ambulans Göztepe’nin sorumluluğunda ama Ankara’da Antalya’da Bursa’da Allaha emanet. Sonra marka değeri neden yerlerde”




Bakmadan Geçme