Süper Kupa sahibine süper karşılama

Kadınlar Süper Kupa'yı kazanan Kastamonu Belediyesi GSK’yı, protokol üyeleri havaalanında karşıladı.

HENTBOLHABER.NET – İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda Yenimahalle Belediyesi SK’yı yenerek kupaya uzanan Kastamonu Belediyespor’u, İzmir dönüşünde Vali Yaşar Karadeniz, Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Belediye Spor İşleri Müdürü ve Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş ile Belediyespor yöneticileri havaalanında karşıladı.

Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu’na çiçek takdim eden Babaş, takımı tebrik etti ve kupa, havaalanında sporcular ve protokol üyelerinin ellerinde tekrar havalandı.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada; “2016-2017 sezonunda Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde şampiyon olarak bizlere tarif edilemez bir mutluluk yaşatan Kastamonu Belediye Spor Kulübümüz, 2017-2018 sezonu öncesi Süper Kupa karşılaşmasında Yenimahalle Belediyespor’u 27-26 yenerek Kastamonumuzun ismini bir kez daha zirveye yazdırmışlardır. Kastamonumuza Süper Kupa sevincini yaşatan değerli sporcularımızı, kıymetli teknik kadromuzu ve çok değerli yöneticilerimizi Kastamonu Havalimanı’nda karşılayarak tebrik ettik. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladığımız bugün bizlere bir zafer daha hediye eden Şerife Bacı’nın torunları olan değerli sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Bayan Hentbol takımımız 2017-2018 sezonunda inşallah önce Avrupa’da ülkemizi ardından ise ligde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartmayı sürdürecektir. Buna inancım tamdır. Kastamonu’dan tek ricam bizlere bu mutluluğu yaşatan kardeşlerimize daha fazla sahip çıkmalarıdır. Büyük bir birliktelikle sporda aldığımız başarılar bu birlikteliğin daha da güçlenmesiyle sürecektir. Yaptığımız her yatırımda olduğu gibi spora verdiğimiz destekte de bizleri yalnız bırakmayan asil hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah daha nice zaferleri hep birlikte kutlayacağız” dedi. 




Bakmadan Geçme