Süpriz Evlenme Teklifi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde eşi benzeri az görülen bir evlenme teklifi bugün E-96 karayolu üzerinde yaşandı.

Turgutlu’lu Hasan Dindar, milli hentbolcu olan sevgilisi BurcuPirinçci’ye sürpriz bir evlenme teklif etti. Hasan Dündar’a yakınarkadaşları da yardımcı oldu. Burcu Pirinçci, HaberTurgutlu’dan şehirlerarasıyolcu otobüsüyle İzmir’e hareket ettikten sonra harekete geçen HasanDündar arabasıyla birlikte E-96 karayolunda “Burcu’m BenimleEvlenirmisin” pankartı açtı. Araçla birlikte yolcu otobüsünün önünekesen çılgın aşık otobüsü durdurdu ve sevgilisi Burcu Pirinçci’ye enderrastlanan bir evlenme teklifinde bulundu.

Olay karşısındasevinçten gözyaşlarına boğulan Burcu Pirinçci sevgilisinin bu evlenmeteklifine ‘evet’ dedi. Otobüsteki diğer yolcular bu olay karşısındaoldukça şaşırırken, otobüs içerisinde genç sevgilileri alkışladı.

HasanDindar, “Sevgilime böyle bir sürpriz yapmak istedim. Daha farklı birşey aradım ve aklıma bu olay geldi. Sevgilimi çok seviyorum ve hayatımıbirleştirmek istiyorum. Oldukça heyecanlıyım ancak bir o kadar damutluyum” şeklinde konuştu.

Sürpriz evlenme teklifine evet diyenBurcu Pirinçci de, “Sevgilim hep sürprizlerle dolu biri olmuştur, ancakbu kadarını beklemiyordum. Evet diyerek hayatımın en anlamlı cevabınıverdim” şeklinde konuştu.

Haber

Bakmadan Geçme