“Sürpriz sonuçlara imza atabiliriz”

Antalyaspor Antrenörü Okan Halay, play off sisteminin kalktığı Süper Ligde dramatik maçlarının oynanacağı bir sezon bekliyor.

HENTBOLHABER.NET – Antalyaspor Antrenörü Okan Halay, THF Süper Ligin ilk haftasında galibiyetle tamamladıkları Amasya Taşova karşılaşması ardından açıklamalarda bulundu.

Amasya ekibini 32:29 mağlup ederek ilk haftayı puanla kapatan Antalyaspor’un Antrenörü Halay, Antalyaspor gibi marka değeri yüksek kulüplerde hedefin öncelikle en üst noktaya gidebilmek olduğunu vurguladı.

ANTALYASPOR DÖRT KÖŞE

Okan Halay; HENTBOLHABER.NET’e yaptığı değerlendirmeye şöyle devam etti: Antalyaspor’un iç sahada maç kaybetmemesi gerekiyor. Bizim antrenör olarak koyduğumuz hedefi tüm takım antrenörleri ve kulüp yöneticileri de mutlaka belirlemiştir. Rakiplerimize üstünlük sağlamak için farklı şeyler yaratmak gerek. Bunu da çok çalışarak, farklı düşünerek yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

ERKEKLER SÜPER LİG 1. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Sezona son iki yılın play off yarı finalisti Taşova’dan alınan 2 puanla başlamanın çok önemli olduğunu kaydeden Okan Halay; “Hücum gücü çok yüksek birtakıma karşı oynadık. Savunma sertliğimiz çok iyi olmasa da çalışmalarımızın karşılığını Taşova maçında aldık. Bu seneki tüm lig maçları son dakikalara kadar heyecan içinde geçecek. Son dakikaları daha iyi oynayıp az hata yapan takımların kazanacağı dramatik maçlara tanık olacağımızı düşünüyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Eğer bunda başarılı olabilirsek sürpriz sonuçlara da imza atabiliriz. Her iki takımın oyuncularını gösterdikleri mücadele ve özveriden dolayı tebrik ediyor sakatlıkların yaşanmadığı  bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme