Talant Dujshebaev ve Doruk Pehlivan Yüz Yüze Hentbol programında

Oyunculuk kariyerinin ardından, antrenörlük kariyerinde de tüm kulüplerin takımlarında görmek istediği efsane teknik adam Talant Dujshebaev ve Milli Oyuncumuz Doruk Pehlivan Hentbolhaber.net canlı yayınına katılacak.

HENTBOLHABER.NET – Covid-19 krizinde yayınlarına devam eden Hentbolhaber.Net, bu sefer oyunculuk ve antrenörlük kariyerinde efsane bir ismi konuk edecek. Ayrıca lejyoner oyuncumuz da yayında olacak.

PGE VIVE Kielce’nin başarılı teknik adamı Talant Dujshebaev ve bu sezon ki transferi milli oyuncumuz Doruk Pehlivan 12 Mayıs Salı Günü Türkiye Saati ile 16.00’da Yüz Yüze Hentbol’a konuk olacak.

Fırat Beyde’nin moderatörlüğünde, Eurosport spikeri Ozan Can Sülüm, Hentbolhaber.Net editörü Görkem Erim efsane teknik adam ve lejyonerimiz ile canlı yayında olacaklar.

Talant Dujshebaev ile canlı yayın ingilizce gerçekleşecek olup, izleyicilerden gelen sorular programın son 15 dk içerisinde İngilizce tercüme edilerek efsane teknik adama sorulacak. Ardından Doruk Pehlivan ile söyleşimize devam edeceğiz.

Yayından 2-3 Saat sonra yayın tekrarı (Talant Dujshebaev ile olan kısım) türkçe alt yazılı olarak Hentbolhaber.Net sosyal medya kanallarında olacak.

Bakmadan Geçme