Taşova YIBO – Merzifon Belediyesi SK maçı sonrası

Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO’nun antrenörü Hakan Günal ve Merzifon Belediyesi SK Antrenörü Murat Mızrakçı açıklamalarda bulundular.

Amasya Taşova YİBO’nun antrenörü Hakan Günal, sahalarında 26-26 berabere kaldıkları Merzifon Belediyespor maçında, eksikleri nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Günal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu sezon lig ve kupa maçlarında altıncı kez berabere kaldıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Maalesef bu beraberliklerin tümünde son golü biz yedik. Maça bakacak olursak, ilk yarıda Merzifon Belediyespor oyunu çok iyi domine etti ve bunun da karşılığını alarak ilk yarıyı 14-11 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısına daha istekli başladık ve üç sıfırlık bir seri yakaladık.Önce beraberliği sağlayıp, daha sonra öne geçtik fakat burada kadro eksikliğimiz kendini belli ediyor. Rotasyon yapacak oyuncumuz olmayınca, böyle yüksek tempodaki maçları altı veya yedi kişiyle götüremiyorsunuz. Bu maçta galip gelmek istedik ama kadro eksiğimizden dolayı olmadı.”

Merzifon Belediyespor Antrenörü Murat Mızrakçı, seyir açısından güzel bir müsabaka olduğunu dile getirirken, her iki takımın da iyi savunma ve hücum yaptığını vurguladı.

Maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini anlatan Mızrakçı, “Rakibimiz, kendi sahasında iyi işler yapan bir takım. Biz de bunları dikkate alarak maça hazırlandık. Hücumda biz pozisyonları değerlendiremeyince, rakip takım bu fırsatı kullandı. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı, son saniye golü atarak beraberlikle kurtardık” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme