Termalspor’da keyifler yerinde

Erkekler Türkiye Kupası 2.Tur maçları sonucunda Çeyrek Finale yükselen Erzurum Aziziye Belediyesi Termal SK’da mutluluk hakim.

HENTBOLHABER.NET- Ankara’da yapılan Türkiye Kupası ikinci tur maçlarında C grubunda mücadele eden Termalspor, grubunu lider tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı. MYK Hentbolspor, Büyükşehir Belediye Ankaraspor ve Adıyaman Belediyespor ile aynı grupta yer alan Termalspor, zorlu maçlar sonunda grubu lider tamamlamayı başardı.

Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, ligde zirveyi kovalayan bir ekip olmanın yanında kupada da yollarına devam ettiklerini söyledi. Ankara’da yapılan grup müsabakaları sonucunda bir galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile gruptan çıkmayı başardıklarını kaydeden genç teknik adam, “Öncelikle oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. İkinci yarı maçlarına hafta sonu başladık ve hemen ardından üç gün üst üste zorlu maçlar oynadık. Bu maçlar sonunda son sekize kalarak adımızı çeyrek finale yazdırdığımız için mutluyuz. Ligde olduğu gibi kupada da hedefimizi yüksek tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar’da, teknik heyeti ve oyuncuları başarılarından dolayı kutladı. Termalspor’un hedefini her zaman büyük tuttuğunu kaydeden Gülakar, “Önemli oyuncularımızın sakat olmasına rağmen ard arda zorlu maçlar oynuyor ve bu maçlardan alnımızın akıyla çıkıyoruz. İşte sezon başında iddialı ve güçlü bir ekip oluşturmanın meyvelerini topluyoruz. Hedefimiz hem kupada, hem ligde en iyiyi yapmak. Bu noktada teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz.” diye konuştu.




Bakmadan Geçme