Teşekkürler Eskişehir…

2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup müsabakalarına beraberlik ile başlarken, Eskişehir’deki taraftarlar ekran başında izleyenleri büyüledi.

HENTBOLHABER.NET – 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta Belçika’yı ağırlayan A Milli Takımımız salondan 27:27 berabere ayrıldı.

Haber

Müsabakanın başında sonuna kadar salonu dolduran taraftarlarımız A Millileri desteklerken bir dakika bile susmadılar. Es Es Bando marşları ile taraftarlara tempo tutarken, Milli maça ev sahipliği yapan  Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve  Selkaspor yönetimi de organizasyona büyük destek verdiler.

Haber

Müsabakayı 2350 kişi takip ederken,  müsabaka gününden önce şehirde reklam panolarına afişler asıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’de sosyal medya hesaplarından milli maçı paylaşarak, Eskişehirli’leri maça davet etti.

Haber

Müsabakaya yoğun bir taraftar grubu katılırken, A Milli takımımızın ikinci yarıda oyunda dengeyi kurmasında taraftarların etkisi çok fazla oldu. A Milliler müsabaka sonucunda kaçan galibiyete üzüldüler.

A Milli sporcular müsabaka sonrası Eskişehir halkına teşekkür ederken, galibiyet yaşatamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdiler.

 




Bakmadan Geçme