THF sitesi yenilendi

Türkiye Hentbol Federasyonu resmi sitesi yenilendi.

HENTBOLHABER.NET – THF, yepyeni bir yazılımla yeni sezona merhaba diyecek.

Geliştirilen yeni sistemle tüm maç bilgileri, sporcu, takım ve istatistikler thf.org.tr web adresinde olacak. Gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte mevcut standartlara ayak uydurması planlanan bu yeni yazılımla Hentbol camiası daha hızlı ve geniş bilgiye ulaşacak.

Öncelikli olarak yapılan sistemin altyapısı fikstür ve puan durumu hentbolumuzda uygulanan statüye uygun bir şekilde tasarlandı. EHF’nin mavi kart uygulaması da sisteme aktarılarak güncel bir yapıya sahip oldu.

Ziyaretçilerin bilgiye çabuk ve kolay ulaşması amacıyla menüler ve detaylı sayfalar oluşturuldu. Milli Takımlarımız için özel sayfalar tasarlanırken, kulüplerimiz için detaylı bölümler oluşturuldu.

2018-2019 sezonuyla birlikte uygulanacak bu sistem, esnek yapısı sayesinde ileriye dönük güncellemelere ve geliştirilmeye müsait. Bu sayede her yıl gerekli güncellemelerle teknolojiye ve uygulamalara olanak sağlanacak. 

İleriki dönemde birçok işlemin online yapılabileceğini vurgulayan THF Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ekrem Özsoy, “Sitenin en önemli özelliği müsabakaların istatistiklerini müsabaka bitiminde en kısa sürede görebileceğiz. Her kulübümüz için özel sayfa ile istatistikleri paylaşacağız. Kullanışlı bir arayüzümüz olacak” dedi.

Bakmadan Geçme