THF Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüşsoy teşekkür etti

A Milli Kadın Hentbol Takımımız. 2021 Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-Off turunda Rusya Aksaray'da karşılaştı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol A Milli Kadın Takımımız, Rusya ile Aksaray Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. A Milli takımımız bu müsabakadan 23-35 farklı mağlubiyet aldı.

Milli Müsabakanın Aksaray’da oynanması için çaba harcayan THF Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüşsoy, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Gümüşsoy, “Görevde olduğu süre boyunca Aksaray’da 4 önemli müsabakanın oynanmasını sağladığını paylaşarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası Play-Of Turundaki Türkiye-Rusya A Milli maçını yüzümüzün akıyla tamamladık. A Milli Kadın Hentbol takımımızın Baş Antrenörü Birol ÜNSAL ve teknik heyet ile tüm oyuncularımıza Son Olimpiyat Şampiyonu Rusya karşısında alınan yenilgiye rağmen, gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.

Türkiye Hentbol Federasyonunda bugüne kadarki görevim boyunca memleketim Aksaray’da uluslararası düzeyde 4 A Milli maç oynandı.

HOLLANDA-YUNANİSTAN-LİTVANYA-RUSYA.

Allah’ın izniyle her maçtaki organizasyonlardan başarı ile çıktık. Gelen tüm Ülkeler, Dünyanın ve Ülkemizin dört bir yanından gelen misafirler ve TRT’den övgü dolu sözler aldık. Memleketimin tanıtımına spor yoluyla yaptığım katkıdan dolayı mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme