THF’den resmi ödül açıklaması

Hentbolhaber.Net’in geçen gün duyurduğu “Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan başarılı kulüplere destek” haberimizin ardından Türkiye Hentbol Federasyonu resmi açıklama yaptı.

HENTBOLHABER.NET – “Türkiye Hentbol Federasyonu, ödül yönetmeliğini harekete geçiriyor. Önümüzdeki hafta açıklanması beklenen kararlar ile Türkiye Hentbol Federasyonu, başarılı olan, liglerde dereceye giren kulüplere ödül verecek.

Şampiyon olan lig takımlarının ile ilk üç dereceye sahip olacak takımlara 150bin TL ile 50bin TL arasında para ödülü verilebileceği gelen bilgiler arasında” demiştik.

Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan başarılı kulüplere destek

THF’den bugün yapılan resmi açıklamaya göre şöyle denildi:

“2018-2019 sezonunda Lig ve altyapılarda dereceye giren kulüplerimize nakdi ödül verilecektir.

Federasyonumuz Yönetim Kurulu, kulüplerimiz için önemli bir karara imza attı. Alınan karar ile Erkekler ve Kadınlar Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, Bölgesel Lig ile birlikte Türkiye Kupası ve Altyapı faaliyetlerinde (Gençler, Yıldızlar, Küçükler, Minikler) dereceye giren kulüplerimize ödül verilecektir.

Lig ve altyapı takımlarımıza teşvik ile birlikte destek amacıyla yapılacak nakdi ödül, ligler ve kupada toplamda 726.000,00 TL, altyapılarda ise 246.000.00 TL olarak belirlendi. Böylelikle Federasyonumuz tarafından 2018-2019 sezonunda dereceye giren kulüplerimize toplamda 972.000.00 TL nakdi ödül ödemesi yapılacaktır”

İşte ödül dağılımı;

Haber

 

 

Bakmadan Geçme