THF’den test açıklaması

Türkiye Hentbol Federasyonu Covid testlerinde yaşanan problemler ile ilgili olarak resmi açıklama yaptı.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu, son olarak Konyaaltı Belediyespor ile Üsküdar Belediyespor arasından ortaya çıkan problemlerden dolayı kulüplere Covid 19 testleri ile ilgili olarak yeni bir düzenleme yayınladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Değerli hentbol kulübleri Covid-19 salgını nedeniyle birçok maçımız ertelenmektedir. Bu ertelemelerde takımlarımızın seyahat programlarında ve giderlerinde ekstra harcamalara sebep olmaktadır.

Mağduriyetlerin oluşmaması için yapılacak Covid-19 testlerinin müsabaka tarihinden en geç 2 gün önce mesai bitimine kadar Federasyonumuza iletilmesi gerekmektedir.Aksi durumda yaşanacak olan maddi mağduriyetler ev sahibi takım tarafından karşılanacaktır.

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU”

 

Ne olmuştu?

Üsküdar Belediyespor hafta sonu Ankara’da Yenimahalle Belediyespor ile karşılaşmış, Ankara’dan İstanbul’a dönmek yerine Antalya’ya geçerek erteleme maçını çarşamba günü oynayacaktı.

Konyaaltı Belediyespor’da testler salı günü yapılınca sonuçlar akşam çıkmış ve müsabakanın salı günü akşamı ertelendiği haberi Üsküdar Belediyespor’a verildiği iddia edildi.

Kulüp Genel Sekreteri Gökhan Kaya, Hentbolhaber.Net Canlı Yayınına katılarak açıklamalarda bulunmuştu işte o açıklamalar:

 

Bakmadan Geçme