Trabzon Büyükşehir Belediyespor tekrar hentbol’da

Hentbol liglerinde daha önce erkek ve kadın takımları ile yer alan ama daha sonra hentboldan uzaklaşan Trabzon Büyükşehir Belediyespor tekrar salonlara dönüyor.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler 1.Ligi’nde mücadele edecek olan ve bugün ligdeki ilk müsabakasına çıkacak olan Trabzon Gençlik ve Spor Kulübü, gelecek haftadan itibaren Trabzon Büyükşehir Belediyespor olarak mücadele edecek.

Trabzonspor’un hentbola veda etmesinden sonra bir boşluğa giren ancak Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile tekrar liglere dönen hentbolcular, 2.Lig ardından da bu sezon 1.Ligde mücadele etmeye hak kazandılar.

Bugün Saat:14.00’de Seyhan Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzon Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol 1.Ligi’nde ilk maçına çıkacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun katkıları ve isteği ile Trabzon Büyükşehir Belediyespor bünyesine geçen ekip, Trabzonlu hentbolcular ile başarıya koşacak.

Menajer Ahmet Kaynak, “Trabzon’da öğrencilerim ile yeni bir oluşum başlattık. Trabzon’da yetişmiş eskiden Trabzon takımlarını en iyi şekilde temsil etmiş oyuncu şimdi antrenör arkadaşlarım ile birlikte yeniden Trabzon hentbolunu oluşturuyoruz. Tamamı Trabzon’dan yetişecek oyuncular ile liglerde mücadele etmeyi amaçlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl müdürümüze katkılarından, desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Hep beraber milli takımlara sayısız oyuncular vermiş Trabzon’dan bir çok sporcuyu tekrar yetiştireceğiz. Bu oluşumumuz inşallah eskisinden çok daha başarılı olacak” dedi.

Bakmadan Geçme