Trabzonspor , Galibiyet Peşinde

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor’un Antrenörü Ahmet Kaynak, kolay bir maç olmayacağını ama puan ya da puanlar kazanmak istediklerini söyledi.

Kaynak, zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını belirterek,"Rakibimiz ligin namağlup lideri. Bugüne kadar tek puan kaybıyaşamışlar, ikincisini de bizim maçımızda yaşamalarını istiyoruz.Beşiktaş karşılaşması kolay bir maç olmayacak ama biz de puan ya dapuanlar kazanmak istiyoruz" dedi.
 

Beşiktaş ile Trabzon’da yaptıkları ilk karşılaşmayı 2 sayı fark ilekaybettiklerini ifade eden Kaynak, "O maçtan bugüne kadar çok şeydeğişti. Lige daha çok ısındık ve tecrübe edindik. Sık aralıklarlayapılan maçlar nedeniyle yeterince idman yaptığımızı söyleyemem amazinde kaldığımızı söyleyebilirim. Maçı, her ne kadar zor olsa dakazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Ortayakoyacağımız oyunla kolay bir ekip olmadığımızı göstermek istiyoruz" diyekonuştu.
 

Kaynak, zor ama imkansız olmayan bir maça çıkacaklarını kaydederek,"Bu zorlu maç öncesi İstanbul’da yaşayan çok sayıdaki Trabzonlusporseverlerden bize destek olmalarını isteyeceğim. Taraftarlarımızvarlığı gücümüze güç katacaktır" ifadelerini kullandı. – Trabzon

Bakmadan Geçme