Türk Kadın Hakem İkilisi Tarih Yazıyor!

Türk Hentbolunun Avrupa'da ki en önemli aktörleri Türk Hakemleri olurken, Türk hakemler başarıdan başarıya koşuyor. Uluslararası Türk kadın hentbol hakemliğinde ilklere imza atan hakem çifti Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek, EHF 2024 Kadınlar Avrupa Ligi final maçını yönetecek.

EHF 2024 Kadınlar Avrupa Ligi Finalleri'nde 11 Mayıs'ta oynanacak ilk yarı final maçında Storhamar Handball Elite ve Neptunes Nantes takımları, ikinci yarı final maçında ise CS Gloria 2018 BN ile H.C. Dunarea Braila takımları karşılaşacak.

12 Mayıs Pazar Günü saat 19.00'da Raiffeisen Sportpark Graz'da oynanacak final maçını ise Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek ikilisi yönetecek.

Pınar Ünlü Hatipoğlu - Mehtap Şimşek Hakem İkilisinin Başarıları

Daha önce Ordulararası Dünya Şampiyonası da dahil dört kez dünya şampiyonalarında, dört kez Avrupa Şampiyonası'nda olmak üzere 500'ün üzerinde uluslararası maçta düdük çalan hakem ikilisi Pınar Ünlü Hatipoğlu ile Mehtap Şimşek, EHF 2022 Kadınlar Avrupa Ligi Finalleri yarı finalinde düdük çalarak bir ilke imza atmış, ardından EHF 2023 Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final 4'te üçüncülük maçını yönetmişti.

Bakmadan Geçme