Türkiye'nin O İLinde İlk Hentbol Maçı

Hentbol Erkek A Milli Takımımız 2025 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1.Tur müsabakasına saatler kala, Türkiye'nin o ili müsabakaya hazırlanıyor. Detaylar Haberimizde.

Hentbol Erkek A Milli Takımımız 2025 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri İtalya maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bugün düzenlenen basın toplantısında teknik heyetimiz ve hentbolcularımızın İtalya maçından mutlak galibiyet ile ayrılacaklarını dile getirmeleri, zafer inancını ortaya koydu.

Sakarya'da İlk Kez Hentbol Milli Maçı Oynanacak

Türkiye'nin Spor'da yükselen markası, ili Sakarya, Hentbol A Milli Takımımıza ev sahipliği yapacak. İlk kez Hentbol Milli maçı Serdivan Spor Salonu'nda oynanacak. İtalya'yı konuk edecek A Milli Takımımız, Sakaryalı taraftarların çoşkusu ile salonda galibiyetin peşinde olacak. Sakarya'da oynanacak olan İlk milli maçta hedef: "Galibiyet"

Sakarya Hentbol'dan 6 Sporcu A Milli Takım Aday Kadrosunda

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde zirve mücadelesi verirken, kadrosunda bulunan 6 hentbolcu A Milli Takım aday kadrosunda. Sakarya Büyükşehir Belediyespor'dan Ramazan Döne, Taner Günay, İlkan Keleşoğlu, Çetin Çelik, Samet Kanberoğlu ve Atakan Şirin kadroda yer alıyor.

Reklam Panolarında Hentbol A Milli Takımımız Var

Sakarya'da ilk kez hentbol milli maçı oynanacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilk kez oynanacak olan hentbol milli maçı duyurularını, reklam panolarına taşıdı ve Sakaryalı spor severleri milli maça davet etti. Şehrin bir çok noktasında afişlerde Türkiye ile İtalya arasında oynanacak olan müsabakaya yer verildi. 

Bakmadan Geçme