Uğur Kılıç istedi ama olmadı

Uğur Kılıç, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Erkek Uluslar Kurulu'na aday oldu ancak istediğini elde edemedi.

HENTBOLHABER.NET – Bugün Avusturya’da gerçekleşen kongrede EHF Erkek Uluslar Kurulu’na girebilmek için yarıştı. Ancak daha önce bu kurulda görev yapmış olan Stephen Neilson’a seçimde kaybetti.

Uğur Kılıç 20 oy almış olmasına rağmen, istediği sonuca ulaşamadı.

HENTBOLHABER.NET – Bugün Avusturya’da gerçekleşen kongrede EHF Erkek Uluslar Kurulu’na girebilmek için yarıştı. Ancak daha önce bu kurulda görev yapmış olan Stephen Neilson’a seçimde kaybetti. Uğur Kılıç 20 oy almış olmasına rağmen, istediği sonuca ulaşamadı. Uğur Kılıç sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ise şunları söyledi: “Sevgili dostlar maalesef kazanamadık. 20 ülkenin oyunu almayı başardık, 5 ülkeden daha alabilseydik, Türk Hentbolu adına önemli bir adım olacaktı. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, Başkanımız Bilal Eyuboğlu’na, Günal Ensari Hocam’a, Sevgili Burak Tezacan’a, Sevgili Ayberk Dilmen’e, Hentbolhaber.Net’e ve beni destekleyen herkese teşekkürler” dedi.

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Uğur Kılıç sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ise şunları söyledi:

“Sevgili dostlar maalesef kazanamadık. 20 ülkenin oyunu almayı başardık, 5 ülkeden daha alabilseydik, Türk Hentbolu adına önemli bir adım olacaktı. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, Başkanımız Bilal Eyuboğlu’na, Günal Ensari Hocam’a, Sevgili Burak Tezacan’a, Sevgili Ayberk Dilmen’e, Hentbolhaber.Net’e ve beni destekleyen herkese teşekkürler” dedi.




Bakmadan Geçme