Üsküdar Belediyesi’nde Serkan İnci İzmir maçını değerlendirdi

Hentbol Kadınlar Süper Ligi ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya konuk olan Üsküdar Belediyesi salondan 32-25 mağlup ayrıldı

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi ilk haftasında istediği sonucu alamayan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nde Başantrenör Serkan İnci, İzmir maçında dönem dönem hentbol adına düzgün işler yaptıklarını  ancak bireysel hatalardan sonucu kaybettiklerini dile getirdi.

Serkan İnci, “Süper ligin ilk haftasında deplasmanda kaybettiğimiz İzmir Büyükşehir Bld GSK maçında, dönem dönem hentbol adına düzgün işler yapmış olsakta, bireysel hatalarımız sonucunda İzmir’in tecrübeli oyuncu kadrosu ile 2 puanı hanelerine yazdıkları için tebrik ederim. Zamana ihtiyacımız olduğu ve maç yaptıkça daha iyi olacağımız bilincindeyiz. Sabır ederek, çalışmaya devam edersek ligde , özellikle evimizde oynayacağımız maçlarda seyir zevki yüksek maçlar oynayacağımız düşüncesindeyim. Oyuncularımız potansiyeli olan ve gelecek vaad eden sporcular. Onlara teknik ekip olarak sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Gelecek hafta Muratpaşa Belediyesi SK maçı ile ilgili olarak Serkan İnci, “Hafta sonu oynayacağımız Muratpaşa Belediyesi maçı zorluk derecesi yüksek olan bir maç olacak. İki takım da genç ve yetenekli oyunculara sahip olduğundan seyir zevki güzel geçecek bir maç olacağını düşünüyorum. Maçta sakatlığın yaşanmaması en büyük temennim” dedi.

Bakmadan Geçme