VELUX EHF Final4 yolcuları belli oldu

Hentbolun en önemli organizasyonunda mücadele dört takım belli oldu.

HENTBOLHABER.NET – Şampiyonlar Liginin büyülü dünyasında EHF Final4’a kalan takımlar belli oldu.

Haber

Cumartesi günü oynananmüsabakalarda Barça Lassa ile Telekom Veszprem, 2-3 Haziran’da Almanya’nın Köln şehrinde organize edilecek olan EHF Final4’a katılan ilk iki ekip oldular.

Barça Lassa Çeyrek Final’in ilk maçında deplasmanda HBC Nantes’ı 25-32 mağlup ederken, rövanş karşılaşmasında da 29-26 galip gelerek, EHF Final4’a katılmaya hak kazandı.EHF Final4’un en ateşli takımlarından Telekom Veszprem, ilk maçta deplasmanda 22-28 mağlup ettiği SG-Flensburg Handewitt’i, kendi evinde 29-25 mağlup ederek EHF Final4’a kalan ikinci takım oldu.

Pazar günü oynanan Fransa ve Macaristan’da ki karşılaşmalar sonucundaPGE Vive Kielce ile HC Vardar’da EHF Final4’a kalan ekipler oldu.

Pazar gününün en güzel maçı Paris’te oynandı.Polonya’da oynanan ilk maçı Paris-Saint Germain karşısında 10 sayı farkla kazanan (34-24) PGE VİVE Kielce, Paris’teki karşılaşmayı 9 sayı farkla kaybetmesine rağmen EHF Final4 kalan ekip oldu.

EHF Final4’a kalan son ekip ise HC Vardar oldu. Makedonya’da ki ilk karşılaşmayı MOL-Pick Szeged karşısında 31-23 kazanan HC Vardar, Macaristan’a avantajlı gitti. Macaristan’da oynanan karşılaşmayı 29-25 kaybetmesine rağmen Makedon temsilcisi EHF Final4 kalan son takım oldu.

Haber

Bakmadan Geçme