VELUX’den büyük proje “Haydi Oynayalım”

Erkekler Şampiyonlar Ligi’nin ana sponsoru VELUX, top markası Select ile Avrupa’nın en büyük hentbol projelerinden birine imza atıyor.

HENTBOLHABER.NET –  Erkekler Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru ve Avrupa Hentbol’unun en büyük detsekçisi VELUX’un projesi sonucu, Avrupa Henbol Federasyonu (EHF) ve dünyaca ünlü top markası Select’in katkılarıyla “Let’s  Play” yani haydi oynayalım sloganı ile başlayan proje’de, 3000’den fazla 0-1-2 numara hentbol topları dağıtılacak.

8-14 yaş arası geleceğin yıldızlarına katkısı olması için planlanan kampanyada tek yapmanız gereken aşağıdaki linkten gerekli bilgileri doldurmanız ve takım fotoğrafınız ile başvurmanız olacaktır. Her takıma 12-13 hentbol topu gönderilecek. Bu projede EHF’ye yada THF’ye başvurmanıza gerek yok! Sadece aşağıdaki linkten gerekli bilgileri doldurmanız yeterli olacaktır.

BAŞVURU LİNKİ

Başvuruda kullandığınız takım fotoğrafınızı(okul veya takım isminizi de) [email protected] adresine gönderirseniz bizde sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak kampanyaya destek vereceğiz. 

“Haydi Türkiye, Velux ile Hentbol oynayalım”

Not: Bu haber Hentbolhaber.Net özel haberidir

 




Bakmadan Geçme