Vurgun: Sonuçtan çok oyunumuz önemli

Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, Çek Cumhuriyeti’ndeki kamp ve hazırlık maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – 16-18 Mart 2015 tarihlerinde Ankara’da kampa giren Kadın A Milli Takımı hazırlık maçları için Çek Cumhuriyeti’nde bulunuyor.

Milli Takım, 18 -22 Mart 2015 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Cheb şehrinde gerçekleştirilecek 2015 Uluslararası Kadınlar Hentbol Turnuvası’nda üç hazırlık maçı yapacak.

Turnuvada ev sahibi Çek Cumhuriyeti, Belarus ve Avusturya ile karşılaşacak olan Kadın A Milli Hentbol Takımı Teknik Direktörü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Vurgun, maçlar öncesinde Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada genç bir milli takım kadrosu oluşturduklarını, teknik heyet olarak bu yeni ekibin alacağı sonuçtan çok oyunun ön planda tutacaklarını belirtti.

Hikmet Vurgun; “Çok genç bir takım ile yola çıktık. Hentbol Kadın A Milli Takımımız Çek Cumhuriyeti’nde Avusturya, Beyaz Rusya ve ev sahibi Çeklerle üç hazırlık maçı yapacak. Yeni bir ekip olması nedeniyle oyunumuz skordan daha önemli diye düşünüyorum” dedi.

Bazı pozisyonlar açısından sıkıntıların devam ettiğini kaydeden Teknik Direktör Vurgun; “Çalışmaya devam edeceğiz ve Ekim ayındaki eleme grubu maçlarına en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

 

Bakmadan Geçme