Yalıkavak Spor Kulübü istediğini elde etti

Hentbol Kadınlar Süper Ligi ilk devresini ikinci sırada tamamlayan Yalıkavak Spor Kulübü’nde Avrupa Hedefi devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi’nde tek mağlubiyet ile yoluna devam eden Muğla temsilcisi, sponsorlarının ve taraftarlarının desteği ile gelecek sezon Avrupa Arena’sında mücadele etmenin peşinde.

Başantrenör Kıvanç Özcan yönetiminde Kastamonu Belediyespor’un ardından ligde ikinci sırada yer alan Yalıkavak Spor Kulübü, istediğini elde ettiği bir ilk yarı geçirdi.  Kıvanç Özcan, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada;

“İstediklerimizi elde edebildiğimiz bir ilk yarı geçirdik. Bunu gerçekleştirirken yanımızda olan yöneticilerimize, sponsorlarımıza, taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ligde almış olduğumuz sonuçlar sonucunda 2. olarak ilk yarıyı bitirdik. İlk devreyi değerlendirecek olursak savunma yönünden iyi oynasak ta hücumda bazı eksikliklerimiz oldu. Ligin ikinci yarısına eksikliklerimizi ve yapabildiklerimizi daha da geliştirerek çalışmalarımızı yapacağız. Oyuncularımız ve bizler ikinci yarının daha zor geçeceğini biliyoruz. Çekişmeli ve mücadelesi zor bir ikinci devre bizleri bekliyor” dedi.

Özcan Türkiye Kupası eşleşmeleri ile ilgili olarak “Türkiye kupasında çeyrek finale kaldık. Kura sonucu İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile eşleştik. Türkiye kupasında da iyi sonuçlar almak istiyoruz. Zor bir eşleşme olacak ancak iyi mücadele ederek Tur’u geçmeye çalışacağız . Bütün oyuncularıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Yeni yılda bütün takımlara sağlıklı ve başarılı bir yıl dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme