Yalıkavak Spor Kulübünde keyifler yerinde

Kadınlar 1.Liginde mücadele eden Muğla Yalıkavak Spor’da keyifler hafta sonu alınan galibiyetten sonra yerine geldi.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar 1.Liginin en genç takımlarından birisi olan Muğla Yalıkavak Spor, Kastamonu Ayyıldız Spor Kulübünü 34-22 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Ligde oynamış olduğu bazı maçları son anlarda yapmış olduğu hatalar ile kaybeden Yalıkavak Spor Kulübü, bu hafta galibiyete uzanarak büyük sevinç yaşadı.

Antrenör Gökhan Ceyhan yapmış olduğu açıklamada; ” Yalıkavak Spor Kulübü olarak, 2015-2016 Kadınlar 1. ligine başlarken, takımımızın genç oluşunu ve ligin zorlu  geçeceğini düşünerek iki ya da üç tecrübeli ismi kadromuza katmak istemiştik. Fakat kulübümüzün geçen seneden kalan maddi sıkıntılarından dolayı yapamadık. Öngördüğümüz gibi ligdeki takımlar birbirine yakın düzeyde idi. Kırılma anlarıyla dolu, çok zorlu maçlar yaşadık. Fakat bunların çoğunda tecrübeli rakip oyuncular, bu kırılma anlarını lehlerine çevirmeyi başardılar. Gol yollarına ulaşmakta sıkıntı çekmedik. Genel anlamda bol pozisyona girdik. Ama tahminimce ligin en fazla gol pozisyonu ve yedi metre kaçıran takımıydık. Genede oyuncularım bol pozisyona girebildikleri için ligde kalabildik diye düşünüyorum. Bu da bize, önümüzdeki sezona daha umutla bakabileceğimizi gösteriyor. Sporu çirkinleştirmeden, herkesle iyi ilişkiler kurmaya çalışarak, ellerinden gelen mücadeleyi sportmence veren oyuncularımı kutluyorum. Ligde kalabilmeyi bir başarı olarak saymıyorum. Ama küme düşmediğimiz için başarısızlıkta diyemeyiz. Playoff grubuna kalabilseydik başarılıyız diyebilirdim. Oyuncularımızın tecrübe kazanması ve bu sene yapabileceğimiz takviyelerle bambaşka bir sezon yaşayacağımızı düşünüyoruz. Tüm hentbol severlere ve emekçilerine selamlar, yaptıkları çalışmalarda kolay gelsin diyorum” dedi.




Bakmadan Geçme