Yalıkavakspor, yarı finali istiyor

Hentbol Kadınlar EHF Avrupa Kupası çeyrek finalinde Yalıkavakspor, İspanyol ekibi Rocasa Gran Canaria ile karşılaşacak.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – EHF Avrupa Kupası çeyrek finalinde İspanya’nın Rocasa Gran Canaria takımı ile karşılaşacak olan Bodrum Yalıkavakspor gözünü yarı finale dikti. İspanyol takımında çıkan Covid 19 vakaları sebebiyle EHF ilk maçı iptal ederek serinin Bodrum’da tek maç olarak oynanmasına karar vermişti. 

 Bu ne anlama geliyor ?

Yani 21 Şubat Pazar günü Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı kazanan taraf adını son 4 takım arasına yazdıracak. Bu turu geçecek olan taraf yarı final de Hırvatistan temsilcisi L.Zagreb ile eşleşecek.

Her zaman Yalıkavakspor’a büyük destek veren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla  şehrin her tarafı üzerinde “O Kupa Buraya Gelecek” yazan bilboardlarla donatıldı. Yani cennet turizm beldemiz Bodrum da herkes maç saatini bekliyor ve turu geçeceğine inanıyor.

HENTBOLHABER YAYINDA

 Sporseverler bu dev maçı Avrupa’nın en önemli hentbol haber portallarından biri olan www.hentbolhaber.net‘in youtube kanalından canlı izleyebilecek.

Daha önce yaptığı canlı yayınlarla  birbirinden önemli hentbol maçlarını sporseverlere ulaştıran hentbolhaber.net 21 Şubat 2021 Pazar günü saat 16.00 ‘da başlayacak Yalıkavaspor-Rocasa Gran Canaria müsabakasını Gündüz Mey-Pak firmasının desteği ile sizlerle buluşturacak. 

Bakmadan Geçme