Yalıkavak’ta ilginç son!

Kadınlar Süper Ligin yeni ekibi Yalıkavak Spor Kulübünde beklenmedik ayrılık.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper liginde ilk 3 hafta geride kalırken, ilk ayrılık haberi Yalıkavak Spor Kulübünden geldi.

Uzun yıllardır takıma hizmet eden ve takımın Süper Lige çıkmasında baş rol oynayan antrenör Gökhan Ceyhan ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Haber

Yalıkavak Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada;

“KAMU OYUNA DUYURULUR

Uzun yıllar takımımıza büyük emek harcayan, Yalıkavak Spor Kulübünü Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’ne taşıyan hentbol takımımızın antrenörü Gökhan Ceyhan’ın görevine karşılıklı yapılan görüşmeler neticesinde Yalıkavak Spor Kulübü Yönetim Kurulu ortak alınan kararla son verilmiştir. Yerine halen takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Mehmet Deniz’in gelmesine karar verilmiştir. Bugüne kadar takımımız ve kulübümüz için verdiği emek, gösterdiği çaba ve kazandırdığı başarılar için teşekkürü bir borç biliriz. Yalıkavak Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak böyle bir kararı almamızda yatan en büyük nedenin takımımızın her zaman daha yükseğe çıkma hedefinin olduğunu, ardında farklı nedenler aranmaması gerektiğini kamu oyuna duyururuz.

Yalıkavak SK Yönetim Kurulu”

Bakmadan Geçme