• Haberler
  • THF
  • Yeni Yıl Filminde Es Geçilen Milli Detay!

Yeni Yıl Filminde Es Geçilen Milli Detay!

Türkiye Hentbol Federasyonu, resmi internet sitesi üzerinden 'Yeni Yılınız Kutlu Olsun' başlıklı haberde yeni yıl filmi yayınlandı. O detayın es geçilmesi ise dikkatlerden kaçmadı!

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yeni Yıl Filminde Es Geçilen Milli Detay!

Türkiye Hentbol Federasyonu, resmi internet sitesi üzerinden ‘Yeni Yılınız Kutlu Olsun’ başlıklı bir haber yayımladı.

Söz konusu haber metninde “Sporun ruhu ve değerleriyle; gururlandığımız, yeni kupalara uzandığımız ve daha bir çok heyecanla yeni yılın getireceği tüm güzellikleriyle karşılamayı diliyoruz. Sağlıklı, mutlu ve hentbol dolu bir yıl olsun, yeni yılımız kutlu olsun” ifadeleri yer aldı. 
Yine söz konusu haberde Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç’ın yeni yıl mesajına da yer verildi. 

Yeni Yıl Filminde Es Geçilen Milli Detay!

Video Filmli Mesaj

Haberin detayına ise bir video film yerleştirildi. Filmin seslendirme metninde şu ifadeler yer aldı: “Tüm Türkiye’yi etkileyen deprem felaketinden sonra, kaybettiklerimizden aldığımız güçle yaralarımızı sarmak, ayağa kalkmak zorundaydık. İyileşmek için, iyileştirmek için çabaladık. Kaybettiklerimizi andık ve hatıralarını ölümsüzleştirdik. Şimdi ise daha güçlüyüz ve birlikte daha da güçleniyoruz. Tarihimizde ilk kez kazandığımız Avrupa Kupası’yla daha niceleri için mücadele ediyor, taraftarımızla birlikte coşkuyla kutluyoruz! Zaferler kazanıyor, yeni hikayelerimizi yazıyoruz. Yeni yılda da tüm tutkumuzla hentbol ve Türk sporu için çalışmaya devam edeceğiz. Hentbol dolu bir yıl olsun. Mutlu yıllar.”

Es Geçilen O Milli Detay!

Yeni Yıl Filminde Es Geçilen Milli Detay!

U17 Kız Milli Hentbol Takımımız, Ağustos 2023’te U17 Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası II. Klasman’da ikinci olmuştu. Bu başarı, Spor&Spor Programı ve Dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Sporun Devleri ödül töreninde ‘Yılın Çıkış Yapan Genç Milli Takım’ ödülünü getirmişti.

Söz konusu ödül; “U17 Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası'nda ikinci olan U17 Kız Milli Takımımıza ‘Yılın Çıkış Yapan Genç Milli Takımı’ ödülü verildi” ifadeleriyle duyurulmuştu. Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2023 yılı başarılarına da yer verildiği o filmde bu detay es geçildi!

Yeni Yıl Filminde Es Geçilen Milli Detay!

Bakmadan Geçme