Yenimahalle Belediyespor’da Covid-19 krizi

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Yenimahalle Belediyespor’da da covid-19 krizi baş gösterdi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Yenimahalle Belediyespor’da Buse Matlı’nın covid-19 testlerinin de pozitif olduğu ve 9 gündür tedavi altında olduğu öğrenildi.

Yenimahalle Belediyespor’da ortaya çıkan bu covid krizi ile birlikte yönetimin gerekli tedbirleri aldığı paylaşıldı. Hafta başı antrenmanları ve müsabakalara giderken de testlerin yapılacağı öğrenildi.

Göktepe çifti tedbirli davranmış

Buse Matlı’nın testlerinin pozitif çıkmasından sonra Erkekler Süper Ligi ekibi Spor Toto’da forma giyen Çoşkun Göktepe ile Yenimahalle Belediyespor’da forma giyen eşi Ceren Akgün Göktepe çiftinin ayrı bir evde tedbir amaçlı kaldıkları öğrenildi. Ancak geçen hafta Spor Toto’da yapılan testlerde Çoşkun Göktepe’nin testi pozitif çıkarken, eşi Yenimahalle Belediyespor’da forma giyen Ceren Akgün Göktepe’nin test sonuçları negatif çıktı. Coşkun Göktepe ve Ceren Göktepe çiftinin tedbir alması sonucu bulaşma riskini azalttıkları öğrenildi. Bunun sonucu olarak Ceren Akgün Göktepe hafta sonu oynanan Anadolu Üni. GSK maçında forma giydi.

 

Bakmadan Geçme