Yenimahalle ilk maçında mağlup

Şampiyonlar Ligi eleme grubunda çıktığı ilk maçta temsilcimiz Yenimahalle BSK, ev sahibi Norveç ekibine mağlup oldu.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar EHF Şampiyonlar Ligindeki temsilcimiz Yenimahalle BSK, bugün eleme grubunda karşılaştığı Glassverket IF’ye ilk yarısı 15:9 biten müsabakada 34:23 mağlup oldu.

Turnuvayı organize eden seri başı takım olan Norveç ligi ikincisi Glassverket IF ile Yenimahalle BSK arasındaki karşılaşmayı Makedonya Federasyonundan Jelena Vujacic – Andjelina Kazanegra ikilisi yönetti.

Karşılaşmanın en skorer ismi Norveç ekibinden 6 gol ile 96 doğumlu Pivot Martine Wolff olurken Yenimahalle’nin en skorer isimleri 4’er golle Sağ Kanat Kateryna Chumak, Sol Kanat Moja Sokac ve Oyun Kurucu Marina Tankaskaya oldu.

Ankara ekibi ev sahibi Glassverket IF, HC Podravka Vegeta ve Sercodak Dalfsen ile Ön Eleme Grubu 1’de yer alıyor. Gruptaki ikinci karşılaşma HC Podravka Vegeta ile Sercodak Dalfsen arasında bugün 20:00’de oynanacak.

YENİMAHALLE ŞAMPİYONLAR LİGİNİ İSTİYOR

Yenimahalle BSK’nın grubunda Şampiyonlar Ligi şampiyonu unvanı taşıyan bir takım da bulunuyor. Eski şampiyon HC Podravka Vegeta Hollanda şampiyonu Sercodak Dalfsen ile karşılaşacak.

Grup 1: Glassverket IF (NOR), HC Podravka Vegeta (CRO), Sercodak Dalfsen (NED), Yenimahalle BSK 

3 TUR BİRİNCİSİ ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE…

Ön Eleme Turunun galibi 3 takım, Şampiyonlar Ligine doğrudan katılan 13 takıma katılacak. Kadınlar EHF Şampiyonlar Liginde grup maçları 14-16 Ekim tarihinde oynanmaya başlanacak. 

Haber

Yenimahalle eleme grubundan çıkabilirse Kadınlar EHF Şampiyonlar Ligi A Grubunda Buducnost – Thüringer – Metz HB’ye katılacak.

Bakmadan Geçme