Yenimahalle’de geleceğin yıldızları yetişiyor

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü altında faaliyet gösteren Spor Akademisi, günden güne bünyesine kattığı sporcularla büyümeye devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol, Futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, bilardo, kickbox, jimnastik, yüzme, bale, capoeira, bocce, dart, buz pateni, badminton ve masa tenisi dallarında, 4-13 yaş aralığındaki çocuklara eğitim veren ve eğitim sonunda üyelere lisanslı sporcu olma imkanı sağlayan akademi, aileler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Okul puanına katkı sağlıyor

Çocuklarını akademiye yazdırmak için kayıt merkezlerine akın eden anne ve babalar, lisansın okul puanına da katkısı olduğunu belirtti.

Veliler çocuklarının  hem spor yapmasının hem de lisans almasının okul seçerken  eklenen puan açısından önem arz ettiğini dile getirdiler. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür eden veliler, tüm branşlarda yeteneklşiçocukların spora kazandırıldığını söylediler.

“Spora yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır”

Bugün Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, lisanslı sporcu sayısını 566’ya çıkardı. Şuanda eğitim gören spor akademisi öğrenci sayısının ise 743 olduğu belirtildi.

Bakmadan Geçme