Yenimahalle’den müjde var!

Bayanlar Süper Liginde fırtına gibi esen , Avrupa Kupası müsabakasında da şanssız bir şekilde elenen Yenimahalle Belediyespor’dan, Türk Sporuna büyük bir müjde.

HENTBOLHABER.NET – Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım töreni bu sene de Yenimahalle Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda gerçekleşti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,  14 amatör spor kulübüne formadan eşofmana, buz torbasından topa kadar gerekli tüm malzemelerin bulunduğu malzeme paketlerini vererek destekte bulundu.

Amatör Spor Kulüplerine desteğe devam

Göreve geldiği 2009 yılında Yenimahalle’nin farklı bir ilçe olmasını hedefleyerek yola çıktıklarını belirten Yaşar, “Yenimahalle’de hep çözüm odaklı çalıştık. Sorunları tek tek ele alarak sorunsuz, yaşanılır bir ilçe için birlik ve uyum içerisinde her alanda güzel çalışmalar yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Eğitimden, sağlığa, kültürden, spora her alana yaptığımız hizmetlerle Yenimahalle’yi en düzenli, en sosyal, en yeşil, en temiz, en sorunsuz ilçe haline getirdik” dedi.

Spor Salonu müjdesi

Yenimahalle Belediyesi olarak amatör spora ve sporculara her zaman destek olduklarını, hizmete sundukları spor kompleksleriyle sporcuların antrenmanlarını daha sağlıklı koşullarda yapmalarını sağladıklarını ifade eden Yaşar,  “14 amatör takıma malzemelerini teslim ettik. İçinde her türlü imkanı barındıracak birspor salonunu da bu dönem içerisinde ilçemize kazandıracağız. Gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yoğun çaba gösteriyoruz” dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın vermiş olduğu bu müjde Hentbol içinde büyük fırsat olarak değerlendirilebileceği yetkililerce belirtildi.

 

Bakmadan Geçme