Yozgat üçte üç yaptı

Süper Ligin yeni ekibi Yozgat Bozok Spor, BB Ankaraspor'u 29:25 mağlup etti.

SEYFİ ÇELİKKAYA / HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi’nin yeni temsilcilerinden Yozgat Bozok Spor, konuk ettiği ligin tecrübeli ekiplerinden BB Ankaraspor’u da 29:25  mağlup ederek 3’te 3 yaptı.

Rıza Kayaalp Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Yozgat valisi Kemal Yurtnaç da izledi. Oyuna iyi başlayan taraf konuk BB Ankaraspor oldu. İlk yarının önemli bölümünde skor olarak geride kalan Yozgat ekibi devrenin sonlarına doğru atağa kalktı ve takımlar soyunma odasına 14:14 berabere gitti.

İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Yozgat Bozok Spor, rakibiyle başa baş mücadele etti. Maçın sonlarına doğru kırmızı siyahlı ekip farkı açmaya başladı ve sahadan 29:25 galibiyetle ayrıldı.

Yozgat Bozok spor’un gollerini Ömer 4, Cevit 4, Özkan 2, Gencay 1, Barış 5, Yakup 1, Goran 5, Tomislav 5, Jovan 2 kaydetti. Konuk takımın golleri ise Efe 2, Eldar 2, Özgür 3, Pavel 2, Pavlo 2, Burak 3, Alican 6, İbrahim 5 attı.

Yozgat ekibinde Ömer, Cavit, Özkan, Gencay, Recep 2 dakikaka cezası aldı, Ömer, Barış ve Tomislav sarı kart gördü. BB Ankaraspor’da ise Alican ve İbrahim 2 dakika cezası aldı, sarı kart görenler ise Alican ve Cemal oldu.

“İYİ OYNADIK”

Maç sonunda değerlendirme yapan Bozok Yardımcı Antrenörü Adem Kızılay, ‘’İyi bir maç oldu. Rakibimiz geçen sezon şampiyonluk mücadelesi vermiş güçlü bir ekip. Zorlu geçen bir mücadele sonunda kazanmış olmaktan dolayı mutluyuz’’ dedi.

Bakmadan Geçme