Bundesliga ekiplerinden TVB 1898 Stuttgart forması giyen Yunus Özmusul, Hamburg kentinin 2024 Olimpiyat Oyunları tanıtımında reklam yüzü oldu.
HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER – Almanya’nın TVB 1898 Stuttgart takımında oynayan milli kaleci Yunus Özmusul, 2024 Olimpiyat Oyunları’na aday şehir olan Hamburg kenti için reklam yüzü oldu.
“BU KALECİYİ GEÇMEK İMKANSIZ” haberi için tıklayınız!!!
Yunus Özmusul, geçtiğimiz sezon başında Ankara İl Özel İdare SK’dan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı’na transfer olmuş ve Beşiktaş’ın ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde (VELUX EHF Şampiyonlar Ligi) siyah beyazlıların en dikkat çeken oyuncularından biri olmuştu. Özmusul, Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği göz dolduran performansla Avrupa’da dikkatleri çekmiş ve devler ligindeki ilk sezonunda hentbolun en büyük ligi Bundesliga’ya transfer olmuştu.
“YUNUS ÖZMUSUL’DAN AVRUPA’YA MUHTEŞEM VEDA” haberi için tıklayınız!!!
26 yaşındaki Özmusul, A Milli Takım kalesini de başarıyla korumaya devam ediyor.
Bundesliga’da oynayan bir çok oyuncunun sahne aldığı Hamburg 2024 Olimpiyat Oyunları aday şehir reklamında, Yunus Özmusul’u aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
“YUNUS ÖZMUSUL HAFTANIN EN İYİ KURTARIŞLARI” haberi için tıklayınız!!!
Sezon başında transfer olduğu THW Kiel takımında Şampiyonlar Ligi... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Dünya Şampiyonasında grup müsabakaları... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi 9.hafta erteleme maçında gülen Yalıkavak Spor... Haberin Devamı..
Kadınlar EHF Avrupa Kupası Çeyrek Final’de Yalıkavak Spor Kulübü’nün rakibi... Haberin Devamı..
Kadınlar EHF Avrupa Kupası Çeyrek Final'de Yalıkavak Spor Kulübü'nün rakibi... Haberin Devamı..
EHF Avrupa Kupası'nda Yalıkavak Spor Kulübü'nün rakibi belli... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden, Konyaaltı Belediyespor, bugün erteleme... Haberin Devamı..