Yunus Özmusul TATA’nın konuğu oldu

Yunanistan'da AEK takımının formasını giyen milli kalecimiz Yunus Özmusul, Bazı Sahalar kanalında TATA programında Cemal Görkem Erim ve Ozan Can Sülüm'ün konuğu oldu.

Yunanistan’da AEK takımının formasını giyen milli kalecimiz Yunus Özmusul, Bazı Sahalar kanalında TATA programında Cemal Görkem Erim ve Ozan Can Sülüm’ün konuğu oldu. Tecrübeli file bekçisi, transfer sürecinden, Yunanistan’daki hayatına kadar pek çok konuda açıklamalar yaptı.

Haber

Geçen yaz Türk hentbolundaki küçülmeden dolayı mağdur olan meslektaşlarına olanları içine sindiremediğini söyleyen Özmusul, kendisi için Yunanistan’a transfer olmanın çok ani olmasına rağmen şu anda bu gelişmeden dolayı çok mutlu olduğunu ve bundan dolayı kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

PODCASTİ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yunanistan’daki hentbol ortamı için, ülkede doğru adımlar atıldığını ve insanların maçlara ilgisinin Türkiye’ye göre yüksek olduğunu söyledi. Milli müsabakalarda onları mağlup edebiliyor olsak da, onların daha doğru şekilde yapılandığını ve bizi geçebilecekleri uyarısında da bulundu.

Milli takım konusunda ise; arkadaşlarına ve teknik ekibe güvendiğini, istedikleri oyunu oynadıkları sürece gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

 

Bakmadan Geçme