Yunus Özmusul’da kritik hafta

Macaristan Erkekler Hentbol Ligi'nde Covid-19 vakaları ligi sekteye uğrattı. Yunus Özmusul’u kritik bir hafta bekliyor.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – MAcaristan Hentbol Liginde DVTK-Eger takımında 5 oyuncunun testinin pozitif sonuçlanması sonucu bazı maçlar iptal edildi ve iptal edilen maçlar arasında milli kalecimiz Yunus Özmusul’un da forma giydiği Oroshazi Linamar’ın, Ferencvaros ile karşılaşacak olduğu maç da var.

Yunus’un kalesini koruduğu Oroshazi Linamar’ın 9 Eylül Çarşamba günü Komloi ile oynadığı ve 24-23 galip geldiği karşılaşmanın ardından, bir önceki hafta Komloi’nin rakibi olan DVTK-Eger takımında 5 oyuncunun testi pozitif sonuçlandı. Bu sonucun ardından DVTK-Eger ile karşılaşan Komloi ve sonuç açıklanana kadarki süreçte Komloi ile karşılaşan Oroshazi Linamar takımı teste tabi tutulacak ve testler sonuçlanana kadar bu takımların oynayacağı maçlar iptal oynanmayacak. Oroshazi Linamar takımı yarın ve 16 Eylül Çarşamba günü iki ayrı teste girecek ve testlerin sonuçlarına göre takımın oynayacağı maçların akıbeti belirlenecek.

Hentbolhaber olarak milli kalecimiz Yunus Özmusul’a ve arkadaşlarına ve diğer takımların üyelerine geçmiş olsun diyor, testlerinin negatif sonuçlanmasını ve en kısa zamanda bu sıkıntılı süreci atlatmalarını temenni ediyoruz.

Hentbolhaber.Net Özel Haberidir.

Bakmadan Geçme