Yunus Özmusul'dan resmi açıklama

Yunus Özmusul'dan özel açıklama…

Yunus Özmusul’dan resmi açıklama geldi.

İşte o açıklama:

”Kamuoyuna Duyuru,

Harmoni Ajans ve Menajerlik şirketi olarak menajerliğini yürüttüğümüz milli takım sporcumuz Yunus Özmusul ile ilgili son günlerde basında çıkan haberler nedeniyle bir açıklama yaparak kamuoyunu aydınlatma gereğini duymaktayız.

Sporcumuz son oynanan milli maçtan sonra galibiyet pozunda tüm takım arkadaşlarıyla beraber Mehmetçiğimize destek için asker selamı vermiş. Bu durum formasını giydiği kulüp takımının ikamet ettiği Yunanistan’da bazı art niyetli kişilerce siyasi ve politik bir duruma çevrilmek istenmistir.

Formasını giydiği kulüp olan AEK yönetimi, takımının bazı fanatik taraftar gruplarından dolayı yaşamış olduğu büyük baskılar altında oyuncumuz Yunus Özmusul ‘u kaybetmemek adına yoğun çalışmalar içerisine girmiş ve bu hassas sürecin olumlu bir şekilde çözülmesi adına oyuncumuzdan sessiz kalmasını rica etmiştir. Oyuncumuz da durumun siyasi bir olaya dönüştürülmemesi adına aklı selim kalmıştır.

Gelinen bu noktada ileri de yaşanılabilecek problemler göz önüne alınarak oyuncumuzun kontratının tek taraflı olarak fesih edildiği sözlü olarak beyan edilmiştir. Ülkemiz ve Milli takımımız için her zaman her şartta fedakarca mücadele etmekten onur duyan Yunus Özmusul ; bu süreç içerisinde bazı kimselerce sosyal medyada çıkan haberlerde iddaa edildiği gibi yazılı veya sözlü olarak açıklama yapmamış , ‘Özür’ dilememis , ‘Üzgün ‘ olduğunu beyan etmemiş ve duruşundan asla taviz vermemiştir. Oyuncumuz , Ülkemizi ve Türk Hentbolunu yıllardır yaptığı gibi en iyi şekilde aynı hırs ve mücadele ile temsil etmeye devam edecektir.

Sporcumuz Yunus’un ve aynı ülkede benzer bir duruma maruz kalan milli sporcu Durmuş Ali’nin tüm haklarını koruyacağımızdan kimsenin şüphe etmemesini, devam eden bu hassas süreçte kaynağı ve doğruluğu belli olmayan haberlerle gündemi yanlış yönlendirmeye çalışanlara karşı kamuoyunun sağduyulu olmasını rica ediyoruz”

Saygılarımızla
Harmoni Ajans

Bakmadan Geçme