1.Lig A Klasmanda 3.Hafta

Erkekler 1.Lig A Klasman 3.hafta karşılaşmaları, hafta sonu oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

Erkekler 1.Lig A Klasman müsabakaları nefesleri kesmeye devam ediyor. Her hafta kazanan takımların değiştiği Ligde kimin ipi göğüsleyeceği merakla bekleniyor.

Deplasman Takımlarından kazanan sadece İstanbul Anafen Koleji oldu. Deplasman galibiyetini , Yıldız Teknik Üniversitesi Spor Kulübü’ne karşı farklı bir şekilde 28-51 kazanan Anafen Koleji,farklı galibiyetin keyfini çıkarıyor.

Ev sahibi ekiplerden Kayseri Atlas Eğitim Spor kulübü, geçen hafta yaşamış olduğu Göztepe mağlubiyetini , Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü karşısında unutturmak istiyordu. Bu amaçla hafta içi ekibini galibiyete odaklayan Antrenör Levent KAYA, Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne karşı ekibi 39-29 gibi farklı bir skorla galip gelince amacına ulaşmış oldu.

Adana Çukobirlik
ise kendini toplamaya başladı. İlk hafta kendi evinde puan kaybeden Adana Çukobirlik bu sefer misafir ettiği Sinop Eğitim Spor’u 27-21 yenerek ,2 Puanı hanesine yazdırdı.

Ayrıca haftanın en çekişmeli müsabakası Ankara’da oynandı. 06 Ater , Amasya Taşova Yibo karşısında başabaş mücadele sonucunda galibiyete uzanan taraf oldu.36-35

Çay Tv’den Canlı Yayınlanan müsabakada Artvin 7 Mart Spor Kulübü,hafta içinde bir çok taraftar organizasyonu ile Göztepe’yi salonda mağlup etmenin yolunu aradı.Artvin 7 Mart Spor Kulübü, İzmir Göztepe’yi etkili oyunu sonucunda 31-27 yenerek , İzmir temsilcisini evine puansız gönderdi.

 

Haftanın Sonuçları

Kulüp A A B Kulüp B
YILDIZ TEKNİKÜNİVERSİTESİ 28 51 İSTANBUL ANAFENKOLEJİ
KAYSERİ ATLASEĞİTİM S. KLB 39 29 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİSP. KLB.
ADANA ÇUKOBİRLİK  27 21 SİNOP EĞİTİM SPORKULÜBÜ
06 ATERSP.KLB. 36 35 AMASYA TAŞOVA YIBO
ARTVİN 7 MARTS.K. 31 27 İZMİR GÖZTEPE

Bakmadan Geçme