1.Lig A Klasmanda Zirve Kapışması

Hentbol Erkekler 1.lig A Klasmanında zirvede nefes kesen maçlar oynandı.

Haftanın ilk maçı İstanbul Anafen Koleji ile Kayseri Atlas Eğitim S.K. arasında oynandı. Yakacık İto Spor Salonunda oynanan müsabakada gülen taraf İstanbul Anafen Koleji oldu. Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübünü 42-35 yenmeyi başardı. Anafen Koleji elde etmiş olduğu bu önemli galibiyet ile A Klasmanda 28 puanla liderliğe oturdu.Kayseri Temsilcisi ise 17 Puanla 5.sırada yer alıyor.

Haftanın 2.maçı ise Amasya Taşova Yibo ile Adana Çukobirlik arasında idi. Amasya’da oynanan bu önemli müsabakada Adana temsilcisi liderlikten oldu.  Salonu dolduran seyircisinin desteğini de arkasında alan Amasya Taşova, Adana Çukobirlik’i 26-20 yenmeyi başardı. Adana Çukobirlik 28 puanda kalarak Ligde 2.sırada yer aldı. Amasya Taşova Yibo ise bu galibiyet ile puanını 25 çıkardı ve 3.sırada yer almaya devam ediyor.

Haftanın son maçı ise Konya Selçuklu Belediyespor ile 06 Ater Spor Kulübü arasında idi. Konya’da oynanan müsabaka da sonuca giden ev sahibi ekip oldu. Konya Selçuklu Belediyespor, 06 Ater Spor Kulübünü 46-38 yendi. Konya temsilcisi bu sonuçla puanını 21’e çıkardı ve ligde 4.sırada.

 

Erkekler 1. Ligi  A Klasman Puan Durumu

 

Bakmadan Geçme