1.Lig Bayanlar Nefesleri Kesti

Hentbol Bayanlar 1.Lig heyecanı C ve D Gruplarındaki müsabakalar ile devam etti.

Bayanlar 1.Lig  A ve B Gruplarında ilk yarı müsabakaları tamamlanırken,haftaya oynanacak olan müsabakalar ile C-D gruplarındaki ilk yarı müsabakaları tamamlanmış olacak.

Bu hafta sonu oynanan C ve D Gruplarında alınan müsabaka sonuçları ve gruplardaki puan durumları şöyle;

C Grubu

Çorum Ay Yıldız kendi evinde  Ankara Polatlı Belediyesini 29-20 yenmeyi başardı. Çorum Ay Yıldız bu sonuçla Polatlı Belediyesi ile arasındaki puan farkını kapatırken, her iki ekipte ilk yarı müsabakalarını tamamlamış oldular.

C Grubunun Lideri Emniyetspor, Kastamonu deplasmanından da zaferle dönmeyi başardı. Kastamonu Üni.Gençlik ve Spor Kulübü 23-32 yenmeyi başaran İstanbul Temsilcisi, ligde deplasmanda kazanan tek ekip oldu.

D Grubu

İzmir iki tane nefes kesen müsabakaya şahit oldu. Bir tarafta Kemalpaşa Belediyespor ile Antalya Sakızoğlu 1960 Sümerspor, diğer tarafta ise İzmir Konak Belediyespor ile Antalya Türk Telekom karşı karşıya geldiler.

Kemalpaşa Belediyespor ile Antalya Sakızoğlu 1960 Sümerspor 24-24 berabere kalırken, her iki ekibin tecrübesizliği beraberliği sağladı.Sahada mücadele eden her iki ekipteki sporcular Tribündeki hentbolseverlere heyecan dolu dakikalar yaşattılar.

İzmir Konak Belediyespor, liderliğe devam ediyor. Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü , Antalya Türk Telekomu 35-28 yenmeyi başardı. Kadrosundaki birçok yıldız isim ile hedefe bir adım daha yaklaşan Konak Belediyespor haftaya lider giriyor.
 

Hentbol Kadınlar 1. Ligi  A Grubu Puan Durumu

Hentbol Kadınlar 1. Ligi  B Grubu Puan Durumu

Hentbol Kadınlar 1. Ligi  C Grubu Puan Durumu

Hentbol Kadınlar 1. Ligi  D Grubu Puan Durumu

Bakmadan Geçme