1.Ligde Rainbow Rüzgarı Esiyor

Hentbol Erkekler 1.Ligin lideri Rainbow Kayseri Spor Kulübü , evinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni farklı mağlup etti.

Rainbow Kayseri Spor Kulübü , kendi sahasında oynadığı Sakarya Büyükşehir Belediyespor müsabakasının ilk yarısını 21-08 önde tamamlar iken , müsabakanın sonunda da 47-23 skor ile sahadan galip ayrılarak , yoluna devam etti.

Müsabakada Rainbow Kayseri Spor Kulübü’nden  Sasa Pulizoviç  12 gol  ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor ‘dan M.Aslan   10 gol   atarak en çok gol atan oyuncular  oldular.

Stat: Kayseri Atatürk  Spor Salonu

Hakemler:Mahmut  Boyraz, Ebubekir  Boyraz (Sivas)

Rainbow Kayseri Spor Kulübü-Vedran Abromoviç  (8 gol) Velibor  (8 gol ),  Ömer Kendir (1 Gol) , Malik Yıldırım (1 gol), Uğurcan Küçük,Ayhan(4  gol)  Atilla Ay (2 gol)  Mustafa Aslan (7 gol),Igor Petrikeev  (4 gol),Sasa Pulizoviç (12 gol ), Mümin Demirci,Eyüp,Erdal

Antrenör:Yücel Şimşek

Sakarya Büyükşehir Belediyespor: Şenol (4  gol) , Ali   (3 gol), Sezai  (3 gol) Aslan (10  gol),Utku (3 gol) ,Recep,Malik,Osman,Asil,İsmail,Oğuz ,Sefa,Adem

 Antrenör :Tevfik Karagözoğlu

İlk Yarı:21 -08   Rainbow Kayseri Spor Kulübü lehine

Rainbow Kayseri Spor Kulübü  Antrenörü Yücel Şimşek  maça hızlı başladıklarını ve hiç geriye düşmeden  47-23 kazandıklarını söyledi.Ligin bitmesine beş hafta kaldığını (Göztepe,Ordu,Metropol,Hentbol Spor Kulübü ve Konya)bunlrdan İzmir ve Ankara deplasmanına gideceklerini söyleyerek 5 maçıda alıp play of’a moralle girmek istediklerini belirtti.

Kulüp başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ise maçı farklı aldıkları için  çok mutlu olduklarını ayrıca kalan maçlarını kazanarak ligi lider bitirmek istediklerini söyleyerek antrenör,sporcu ve taraftarlara çok teşekkür ettigini söyledi.

 


Bakmadan Geçme