10 parmağında 10 marifet

Dünya ve Avrupa şampiyonalarında gol rekorlarını elinde bulunduran Kiril Lazarov, Rio 2016’da da Lazarov 3'te 3 yaptı…

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Hentbol Olimpiyat Oyunlarının başlamasından bir gün önce Makedon güneşi Kiril Lazarov, Rio’daki Future Arena’da oynanacak maçlar için bir tahminde bulunmuştu. Dünyanın en ünlü solağı, Fransa, Danimarka ve Almanya’nın madalya için en büyük adaylar olduğunu söylemişti.

HENTBOLUN NOSTRADAMUS’U YİNE BİLDİ

Rio’da Danimarka altın, Fransa gümüş ve Almanya bronz madalyanın sahibi oldu. Talant Dujshebaev yönetimindeki Polonya oyunları 4. olarak bitirdi.

RIO’DA 5-12 SIRALAMALARI

“Fransa o bildiğimiz Fransa. Ancak Danimarka ve Almanya onların başını çok ağrıtacak” diyen Lazarov; “Olimpiyat Oyunları çok özeldir. Ve burada o çapta bir tecrübeye sahip oyuncular ve teknik adamlar daha büyük şansa sahiptir. Çeyrek final maçları Rio 2016’daki en önemli maçlar olacak. Elbette grup maçları da önemli ama burada hayati soru oyunlar boyunca (takımın fiziksel/ruhsal form durumu) planlamanızı nasıl yapacağınızdır” demişti.

ALTIN SERİNİN SONU MU?

FC Barcelona Lassa’nın efsane Sağ Oyun Kurucusu Kiril Lazarov ve Beşiktaş Mogaz’ın dahi Oyun Kurucusu Nemanja Pribak’ın formasını giydiği Makedonya Milli Takımı’nın Rio’daki olimpiyat oyunlarına katılamaması büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Rio 2016, Makedonya’nın çoğu 30 yaşı devirmiş Filip Mirkulovski (32), Aco Jonovski (35), Naumce Mojsovski (36), Kiril Lazarov (36) gibi yıldızları için muhtemelen son Olimpiyat Oyunları olacaktı.

Bakmadan Geçme