10 yıllık emeğin karşılığını alıyorlar

Muratpaşa Belediyesi SK’nın , Avrupa Hentbol Federasyonun (EHF) yayınlamış olduğu 2016 yılı takım sıralamasındaki yeri belli oldu.

Muratpaşa Belediyesi SK 2016 yılı takım sıralamasında 246 takımın içinde 31’inci sırada yer aldı. Bu sonuçla Paşa’nın Melekleri Türk takımları arasında en yüksek sıraya yerleşti.

246 takımın değerlendirmeye alındığı listede Muratpaşa Belediyesi SK, farklı kriterlerle göre yapılan değerlendirme sonucunda topladığı 360 puanla 31’inci sırada yer aldı. 

Bu sonuçla Paşa’nın Melekleri, Yenimahalle Belediyespor ve Ardeşen Spor Kulübü’yle 3 Türk takımının yer aldığı listede, Türk takımları arısında en yüksek sıralamaya ulaştı. Melekler,  Avrupa’nın güçlü kulüplerini de geride bıraktı.

Antrenör Birol Ünsal “2006 yılında kurduğumuz Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımını istikrarlı bir şekilde büyüttük. 10 yıllık hentbol serüvenimizde bu noktalara gelmemizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz. Hedefimiz her geçen sene bu başarıyı yükselterek Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımını Avrupa da zirveye yerleştirmek” diye konuştu.

Haber: Muratpaşa Basın




Bakmadan Geçme