13 torpil Göztepe’ye yaramadı!

Erkekler Süper Liginde Göztepe ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanan maça taraftar olayları damga vurdu.

HENTBOLHABER.NET – Göztepe, Erkekler Süper Ligin 5.hafta erteleme maçında çarşamba günü sahasında Beşiktaş Mogaz’ı konuk etti.  Müsabaka boyunca sahaya atılan torpil(ses) patlayıcıları Göztepe’ye faydadan çok zararı oldu.

İlk torpil ilk devrenin 8. dakikası içinde atıldı. Göztepe, Beşiktaş Mogaz ile başa baş bir mücadele sergilerken atılan yabancı maddeler sebebiyle oyun durdu. Daha sonra ilk devre bitmesine 2 dakika kala atılan 3 adet patlayıcı madde oyunun 5 dakika daha durmasını sağladı. Bu sırada skor 10:12 Beşiktaş Mogaz lehine idi. Göztepeli oyuncular taraftarların yanına giderek sahaya yabancı madde atmamaları konusunda uyarıda bulunarak ilk devrenin tamamlanmasını sağladılar. İkinci devreye daha iyi başlayan Beşiktaş Mogaz aradaki farkı 4 sayıya çıkarınca, Göztepe’de teknik direktör Ferudun Dorak mola almak zorunda kaldı. Ancak bu mola esnasında ise sahaya atılan yabancı maddeler ve patlayıcılar Beşiktaşlı oyuncuların üzerine geldi. 3. anons gerçekleştiren maçın hakemleri soyunma odasına giderek gerekli güvenlik önlemlerinin alınması yönünde beklemeye başladılar. Bu sırada da tribünlerde yabancı maddelerin patladığı görüldü.

Müsabaka öncesi, sırasında ve sonrasında 13 adet  torpil(ses) patlayıcıları atılırken, taraftarlar Göztepeli oyuncuların oyuna konsantre olmasına engel oldular. İkinci yarının başında yaşanan olaylarda oyuncular maça konsantre olmaya çalışırken, tribünden atılan yabancı maddeleri engellemeye çalıştıkları gözüktü.

Göztepe’nin Disiplin Kuruluna sevk edileceği ve en az iki maç seyircisiz oynama cezası ile karşılaşabileceği yetkililerce ifade edildi.

Bakmadan Geçme