14 saat yolculuğun ardından gelen zafer

Hava muhalefeti nedeniyle 14 saatlik yolculuğun ardından Eskişehir'e ulaşan Aziziye Belediyesi Termalspor, dinlenmeden çıktığı maçta Anadolu Üniversitesi'ni 32-29 mağlup etti.

HENTBOLHABER.NET – Cumartesi günü sabah 06:10 uçağıyla Ankara’ya hareket etmek için havalimanına giden Aziziye Belediyesi Termalspor kafilesi hava muhalefetine takıldı. Saat:14:00’e kadar havalimanında bekleyen kafile, uçak kalkmayınca karayoluyla Eskişehir’e hareket etti. Pazar sabahı 04:00’te zorlu yolculuğun ardından Eskişehir’e varan Aziziye Belediyesi Termalspor kafilesi fazla dinlenme fırsatı bulamadan saat:15:00’te maça çıktı. Yorgun Dadaşlar, rakibini 32-29 mağlup ederek, galibiyetle döndü.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, zorlu bir yolculuğun ardından fazla dinlenme fırsatı bulamadan maça çıktıklarını ifade ederek, bu şartlarda alınan galibiyetin çok anlamlı olduğunu belirtti. Oyuncularının yorgun olmasına rağmen ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarının altını çizen Erzurumluoğlu, Cumartesi günü sabah 6 uçağıyla Ankara’ya hareket edecek, oradan hızlı trenle Eskişehir’e geçmeyi planlıyorduk. Hava şartlarından dolayı uçak kalkmayınca, 14 saatlik bir yolculuğun ardından Pazar sabah 4’te Eskişehir’e vardık. Oyuncularım fazla dinlemeden maça çıktı ve ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Müsabakaya çıkamama durumuna karşılık yorgun ekibim rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koydu ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Bu şartlarda alınan galibiyetin bizim için değeri çok büyük. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi.




Bakmadan Geçme