19 Yaş Milli Takımımız sahne alıyor

Genç Milli Kadın Hentbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası II. Klasman maçlarına çıkacak.

HENTBOLHABER.NET – 19 Yaş Avrupa Şampiyonası II. Klasman maçları, 12-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Pescara kentinde oynanacak.

19 Yaş Genç Milli Kadın Takımımız, A grubunda Sırbistan, Bulgaristan ve İtalya ile mücadele edecek. 2 grupta 7 takımın mücadele edeceği şampiyonada gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile yarı final ve final mücadeleleri oynayacak.

Ay-Yıldızlı millilerimiz, 4 Temmuz Pazar gününden beri Ankara THF spor salonunda çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Birol Ünsal: “Sporcularıma güveniyorum”

Kamp çalışmaları ve şampiyona hakkında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Birol Ünsal, şunları söyledi:

“Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Sporcularımın istek ve performansından memnunum. Hepsi hırslı ve şampiyonaya konsantre olmuş durumdalar. Rakiplerimize saygımız var. İyi takımlar hepsi.  Ancak biz şampiyonada elimizden gelenin en iyisini yaparak iyi sonuçlar almak istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum.”

Millilerimiz A grubundaki ilk maçında 12 Temmuz Pazartesi günü Sırbistan ile, 13 Temmuz Salı günü İtalya ile, 15 Temmuz Perşembe günü ise Bulgaristan ile karşılaşacak. Sıralama ve yarı final maçları 17 Temmuz, 3./4.’lük ve final maçı ise 18 Temmuz’da oynanacak.

Bakmadan Geçme