1903 Mardinspor 10 numarasını aldı

Erkekler 2.Ligi’nde olmak için mücadele veren 1903 Mardinspor, Mardin’de yetişen genç yeteneği kadrosuna dahil etti.

HENTBOLHABER.NET – Geçen sezon Mardin Hentbolundan yetişip bordo-mavili ekibin yolunu tutan genç yetenek tekrar 1903 Mardinspor Başkanı Kadir Kerimoğlu’nun çabaları ile geri döndü.

Trabzonspor’dan alınan oyuncu 2015-16 sezonunda 1903 Mardinspor forması giyecek.

2.Lig’de mücadele edebilmek için baraj maçlarını Kayseri, Adana- Batman ekipleri ile oynayacak olan 1903 Mardin Spor Kulübü  üst liglerden çok ciddi transferler gerçekleştirecek.

Genç Milli Takım oyuncusu Alican Çeçen’in hedefi ise A Milli Takım formasını sırtına geçirmek.

1903 Mardin Spor Kulübü Başkanı Kadir Kerimoğlu, “Mardin Beşiktaşlılar Derneği bünyesinde on yıldır faaliyet gösteriyoruz. Yaklaşık 6 ay önce hentbol şubemizi açtık. Bu sene hentbol federasyonuna baş vurarak, “Biz 2. Lide mücadele etmek istiyoruz” dedik. Onlarda bu başvurumuza olumlu karşılık verdi. Bir baraj maçı oynadıktan sonra inşallah önümüzdeki sene Mardin’i Hentbol 2. liginde temsil edeceğiz. Bunun için kaliteli bir takım kurduk. Mardin’li olan ve Süper Ligde Trabzonspor takımında mücadele den ayrıca genç milli takımın yıldız oyuncusu Alican Çeçeni yaklaşık iki aylık bir görüşme serüveninden sonra transfer etmeyi başardık. Transfer ettiğimiz Alican kardeşimiz haricinde de biri Tunus’lu olmak üzere iki süper lig oyuncusu iki de 1. lig oyuncusu ile büyük ölçüde anlaştık. Bu sezon hedefimiz büyük ölçüde 2. lige damga vurarak 1. lige çıkmak. Bu sayede Alican kardeşimiz de Mardin’li gençlerimize bir örnek teşkil etmiş olur” dedi.

1903 Mardin Spor Kulübüne transfer olan Alican Çeçen ise “Mardin’liyim önümde büyük hedeflerim var. A Milli Takımda oynamak istiyorum. Daha önce Oynadığım Trabzonspor Kulübü Türkiyenin en köklü takımlarından bir tanesi. Ancak Kadir Kerimoğlu Başkanımız beni çok istedi. Bende hem tecrübemi hem de yeteneğimi  Mardin’li kardeşlerime yansıtmak amacı ile ve 1903 Mardin Spor’un ismini Türk hentbolunda ilerletmek ve söz sahibi yapmak için bu teklifi kabul ettim. Ben 1903 Mardin Spor Kulübü sporcusu olduğum için çok mutluyum. Takımımım başarısı için de elimden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağım” diye konuştu.

Bakmadan Geçme