2.lig fisktürleri belli oluyor

Erkekler ve Bayanlar Türkiye Kupası 2.tur kuraları ile 2.Lig fikstürleri belli oluyor.

28 Ekim Salı günü Hentbol Federasyonu Konferans Salonunda Türkiye Kupası2.tur kuraları ile 2.Lig fikstürleri belli olacak. 2.Lig fikstür çekimi11:00’de, Türkiye Kupası kura çekimi saat 11:30’da gerçekleşrilecek.

Erkekler ve Bayanlar 2. Liglerde heyecan başlıyor. Erkekler 2. Ligde 28takım mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon ligi tamamlamış takımlar ve1.ligden düşen takımlar ile bölgesel ligden 2. lige çıkan 11 takım 2.Ligde yer alacak. Bölgesel Lig maçlaı ise 22-26 Ekim 2014 tarihleriarasında oynanacak.

Bayanlar 2.Ligde ise 16 takım mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon ligitamamlamış 8 takımın yanı sıra bölgesel ligden 2.lige çıkan 8 takım2.ligde yer alacak. Bölgesel Lig maçları ise 22-25 Ekim 2014tarihlerinde oynanacak.

Türkiye Kupası 2. Tur kura çekimi 
Erkekler ve Bayanlar Türkiye Kupasında 2. tur grup kuraları belli oluyor.

Bayanlar Türkiye Kupası 2.turunda 1907 Kanaryaspor, 1453 Üsküdar spor,Anadolu Üniversitesi GSK, Ankara Gazete Yenimahalle SK (Gayespor),Kastamonu Belediyespor, Zağnosspor, Üsküdar Belediyesi SK ve OsmangaziBelediyesi SK takımları ile geçtiğimiz sezonu ilk 4 sırada tamamlayanMuratpaşa Belediyesi SK, Yenimahalle Belediyesi SK, Ardeşen GSK ve İzmirBüyükşehir Belediyesi GSK  mücadele edecek.

2. tur müsabakaları 3’erli 4 grup halinde oynanacak. Grubunda ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

Erkekler Türkiye Kupası 2. turunda Antalyaspor, Maliye Milli Piyango SK,Kayseri Rainbow spor, Amasya Taşova, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK,Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Anafen Koleji ile geçtiğimiz sezon ligiilk 4 sırada tamamlayan Beşiktaş Mogaz, Ankara İl Özel İdare, BüyükşehirBelediyesi Ankaraspor ve Nilüfer Belediyesi SK mücadele edecek.

2. tur müsabakaları 3’erli 4 grup halinde oynanacak. Grubunda ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

Bakmadan Geçme